CPU-Houder, Electrificatie, Kabelmanagement en pennenladen

 
CPU Houder Ergomaster Alu of Wit
 
Wanneer de tafelhoogte kan worden ingesteld van zitten naar staan, dan is een CPU houder noodzakelijk. Op deze manier beweegt de computer met de tafelhoogte mee en wordt u niet verrast met te weinig kabellengte (met alle gevolgen van dien).
 
Robuust maar elegant design, gemaakt voor verticale plaatsing van de huidige computers. Breedte instelbaar met Quick click van 40 tot 125 mm (185 mm met extension). Hoogte instelbaar door middel van schroefjes van 225 tot 435 mm.
 
 
Electrificatie en Kabelmanagement
Buiten het feit dat een kluwen aan stroom-, telefonie- en databekabeling op de werk- of vergaderplek geen gezicht is, vormt het een extra risico voor beschadigingen aan apparatuur en netwerken. Om nog maar te zwijgen over het struikel gevaar voor medewerkers.
Het is dus van groot belang een orde in deze kabelchaos te kunnen scheppen.
 
Een kabelgoot en een verticale kabelgeleider vormen de basis om deze kabelchaos te voorkomen.
      

 

Organizer voor basis kantoorartikelen

Makkelijk en direct binnen handbereik. Met het praktische opbergbakje voor uw meest gebruikte kantoorartikelen; Pennen, notitieblokje, paperclips, nietjes en plakbandhouder. 360° draaibaar. Eenvoudige montage. B 34,2 D 20,7 H 3,2 cm.
 
Als u staat te werken aan uw zit-sta tafel, dan wilt u niet bukken om een pen uit uw ladenblok te pakken. Deze moet direct binnen handbereik zijn. Datzelfde geldt ook voor andere kantoorartikelen die u regelmatig gebruikt. Een ladenblok is sowieso niet meer van deze tijd!