Verzenden
hidden content
Verzendmethode
hidden-content

Wij verzenden bestellingen via GLS. Voor het versturen van een bestelling is een fysiek adres nodig: wij versturen niet aan postbussen. Bestellingen via onze website proberen wij zo snel mogelijk te verwerken. Hierbij hanteren wij de richtlijn ‘binnen 1 werkdag’. Levering vindt plaats van maandag t/m vrijdag. Tijdens officiële feestdagen en in weekenden wordt niet geleverd.

De orderbevestiging wordt u altijd per mail toegestuurd, nadat de bestelling is verwerkt. Ook de uiteindelijke factuur sturen wij altijd per mail toe.

Verwachte levertijd
hidden-content

Wij streven altijd naar verzending binnen 1 werkweek na orderverwerking. Het kan echter mogelijk zijn dat u het pakketje al eerder ontvangt, of in enkele situaties zelfs iets later. Alle levertijden zijn naar schatting en kunnen variëren. Aan de verwachte levertijden kunnen geen rechten worden ontleend. Zodra wij een order naar u versturen, ontvangt u een track & trace code. Op die manier kunt u de bestelling nauwgezet volgen.

Verzendkosten
hidden-content

De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en zwaarte van het pakket alsook het land waar het pakket geleverd moet worden. In de onderstaande tabel ziet u hoeveel verzendkosten wij rekenen voor de landen in de BENELUX:

LandRegioOrderwaardeAfhalenVerzendkostenPalletvracht
Nederland*€ 0 - 5000Gratis€ 15 - 50€ 60,-
NederlandWaddeneilanden€ 0 - 5000Gratis€ 25 - 60€ 60,-
België*€ 0 - 5000Gratis€ 20 - 60€ 60,-
Luxemburg*€ 0 - 5000Gratis€ 25 - 70€ 60,-


Let erop dat wanneer u palletvracht aanvinkt wij ook de kosten voor palletvracht doorberekenen, ongeacht of uw pakket wel of niet voldoet aan de eisen voor palletvracht.

U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling bij ons op te halen. In dit geval berekenen wij uiteraard geen verzendkosten.