Image
Dynamic Ergonomics
Over ons
hidden content

Dynamic Ergonomics helpt met het creëren van een dynamische werkplek. Wij verzorgen de import, export en distributie van innovatieve ergonomische producten van de merken Backapp, ErgoProof, IntelliDesk, VitaBit en Mükava. Onze ergonomische producten en oplossingen dragen bij aan het verkleinen van de kans op het ontstaan van rugklachten, KANS-klachten en een veelheid aan chronische aandoeningen die gepaard gaan met sedentair gedrag.

 
Snelle levering
hidden content

We vinden het belangrijk dat we snel kunnen leveren. Dat is prettig voor de dealer, maar zeker ook voor de eindgebruiker. Werken met klachten is niet prettig en klachten moeten dan ook zo snel mogelijk verholpen kunnen worden. We kunnen zo snel schakelen, doordat we alles op voorraad hebben*. U roept, wij draaien.

*Met uitzondering van geconfigureerde producten.

Image
Image
Kundige ondersteuning
hidden content

Wij ondersteunen u waar mogelijk met raad en daad. Ons team heet een paramedische achtergrond, waardoor we weten waar we over spreken. Dat kan telefonisch, maar we kunnen ook altijd ter plekke komen of met u meekijken naar een specifieke casus. We helpen ook vaker uit op bijvoorbeeld ergonomiedagen, inspiratiedagen, etc. Ook indien u problemen heeft met de inzet van onze producten kunnen wij u altijd bijstaan.

 
Innovatieve producten
hidden content

Wij snappen dat er veel concurrentie op de markt is. Daarom kiezen wij bewust voor innovatieve producten die ‘anders dan anders’ zijn. De producten zijn vernieuwend in hun functionaliteiten, opties en mogelijkheden. Op die manier zorgen we ervoor dat u met onze producten altijd een stapje vóór heeft op de concurrent.

 

Image