Mükava MK-75

€ 199,00
Op voorraad
SKU
Mükava MK-75

De MK-75 zorgt ervoor dat tablet- en smartphonegebruik niet langer samengaan met een niet ergonomische houding. Mükava maakt het mogelijk om uw devices handsfree te gebruiken, doordat u deze op de Mükava kunt bevestigen. Daardoor is het niet langer nodig om uw nek geheel te buigen om op het scherm te kijken, waardoor het risico op KANS-klachten (Klachten aan de Armen, Nek en Schouders) wordt verkleind. Bovendien resulteert het hansfree gebruik in minder spierspanning in de hand, arm en schouder.

Mükava MK-75 kunt u met een klem bevestigen aan uw tafelblad. Dat kan uw bureaublad zijn, maar bijvoorbeeld ook de eetkamertafel of aanrecht. Het product is voorzien van drie beweegpunten, waardoor hij in iedere willekeurige stand gezet kan worden. Dat kan aan de hand van één knop. Zo kunt u ergonomisch verantwoord te werk gaan. Naast tablets en smartphones kunt u ook boeken, tijdschriften en notitieblaadjes bevestigen op uw Mükava.

Bij uw Mükava MK-75 krijgt u standaard een leeslamp en een magneet geleverd. Het product is voorzien van magnetisch topblad, stroomaansluiting en twee USB-poorten, zodat u uw device kunt opladen middels Mükava.

Wij hebben ook een groter Mükava model met onderstel, welke u op de grond kunt plaatsen: Mükava MK-150!

Meer informatie
Land van productie Italië