Mükava MK-150

€ 399,00
Op voorraad
SKU
Mükava MK-150

Met een Mükava MK-150 hoeft tablet- en smartphonegebruik niet langer samen te gaan met een niet ergonomische houding. Doordat u uw tablet of smartphone op uw Mükava bevestigd, kunt u de devices handsfree gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u niet langer uw nek geheel moet buigen om op het scherm te kijken, waardoor het risico op KANS-klachten (Klachten aan de Armen, Nek en Schouders) wordt verkleind. Bovendien resulteert het hansfree gebruik in minder spierspanning in de hand, arm en schouder.

Mükava MK-150 is het grotere model Mükava, voorzien van een onderstel met poot. Dit product is voorzien van een topblad, een onderstel en een frame met drie scharnierpunten. Met één hendel kunt u het product in oneindig veel standen zetten en altijd aanpassen aan uw houding. Zo kunt u ergonomisch verantwoord te werk gaan. Naast tablets en smartphones kunt u ook boeken, tijdschriften en notitieblaadjes bevestigen op uw Mükava.

Bij uw Mükava MK-150 krijgt u standaard een leeslamp en een magneet geleverd. Het product is voorzien van magnetisch topblad, stroomaansluiting en twee USB-poorten, zodat u uw device kunt opladen middels Mükava.

Wij hebben ook een Mükava model dat u aan uw tafelblad kunt klemmen: Mükava MK-75!

Meer informatie
Land van productie Italië