Image
Waarom kiezen voor een monitorarm?
Monitorarmen
hidden content

Door een monitorarm te gebruiken kunt u uiterst nauwkeurig de stand van uw monitor instellen. De monitor kan vrij worden versteld wat betreft de hoogte, diepte en mate van kanteling. Hierdoor kan de monitorstand optimaal worden aangepast aan iedere gebruiker. Bijkomend voordeel: u bespaart een hoop ruimte op het bureau.

Bekijk Monitorarmen

 
Minder kans op klachten
hidden content

Doordat een monitorarm ervoor zorgt dat men makkelijk en snel de monitor kan verstellen, is men sneller geneigd dit te doen. Het kost immers weinig moeite. Een optimale monitorpositie leidt tot minder nekklachten en hoofdpijnklachten. Indien de monitor te hoog of te laag staat ingesteld, zorgt dat voor een groter risico op het ontstaan van klachten. Er wordt immers een situatie gecreëerd, waarbij de nek fors gebogen wordt. Hierdoor is er meer spierkracht nodig is om naar het beeldscherm te kijken. Dit is onnodig belastend. Onderzoek heeft uitgewezen dat een optimale hoogte van het beeldscherm de productiviteit met maar liefst 10% verhoogt.  De inzet van een monitorarm voorkomt een hoop fysieke klachten en onnodig leed.

Image
ErgoProof monitorarmen
ErgoProof
hidden content

Onze ErgoProof monitoren zijn 360° draaibaar en 140° kantelbaar. Er kan worden gekozen voor een variant met een draagkracht van 3 tot 10 kg en een variant met een draagkracht van 6 tot 16 kg. Er kan worden gekozen voor een variant met een doorgaand gat en een variant voorzien van een tafelklem. Standaard zijn ErgoProof monitorarmen voorzien van VESA-aansluiting. Er kan een dual-adapter worden toegevoegd om niet één, maar twee monitoren aan te sluiten op de monitorarm.