Image
Maatregelen omtrent Coronavirus | Dynamic Ergonomics
Maatregelen
hidden content

Beste klanten,

De impact van het Coronavirus op de samenleving in Nederland en de ons omliggende landen neemt helaas steeds verder toe. Gelukkig is geen van onze medewerkers besmet met dit virus, maar vanzelfsprekend nemen we de situatie uiterst serieus en treffen we de nodige voorzorgsmaatregelen. We volgen de nationale richtlijnen en handelen op basis van de algemene berichtgeving en de adviezen vanuit het RIVM.

Enerzijds doen we er alles aan om onze medewerkers te beschermen. Anderzijds doen we ons best om toch voor u klaar te staan waar nodig en mogelijk. We beperken bezoeken aan dealers momenteel tot een minimum. Het contact wordt bij voorkeur per mail en telefonisch onderhouden. Wanneer de nood aan de man is, staan we echter altijd voor u klaar.


Bereikbaarheid en contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 045 546 66 46en per mail bereikbaar via robert@dynamicergonomics.nl. We streven naar een situatie waarin een deel van ons personeel vanuit huis werkt en een deel op kantoor aanwezig is om u te woord te kunnen staan. Het kan zijn dat degene die u zoekt niet op kantoor aanwezig is. Voor dringende zaken kunt u ons altijd persoonlijk contacteren. Zodoende vermelden wij hieronder onze telefoonnummers en emailadressen, waarop u ons direct kunt bereiken:

Robert Cozijnsen (DGA), Email:robert@dynamicergonomics.nl/ Mobiel: 06-53360537
Brian Cozijnsen (Logistiek en Service),brian@dynamicergonomics.nl/ Mobiel: 06-22320732
Pascal Schmeitz (Fysiotherapeut), Email:pascal@dynamicergonomics.nl/ Mobiel: 06-38762945

Orderproces

Online bestellingen en orders kunnen gewoon doorgaan. We zijn voorzien van alle nodige middelen om zowel vanaf onze locatie alsook vanaf onze thuiswerkplekken het orderproces gewoon door te laten lopen. Houdt er rekening mee dat de levertijd iets langer kan zijn.


Vervoerders

Onze vervoerders hebben denodige maatregelen getroffen om medewerkers en klanten zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting en om verspreiding te voorkomen. Alle maatregelen die zijn geadviseerd door het RIVM en de Belgische gezondheidsautoriteit worden in acht genomen. Bijvoorbeeld extra aandacht voor hygiëne en alertheid op symptomen. Vanaf 16 maart leveren chauffeurs zendingen tot aan de voordeur op het afleveradres. Dat doen zij uit voorzorg voor u, uw collega’s en uw klanten om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Daarnaast nemen vervoerders ook maatregelen om de continuïteit van hun kernprocessen veilig te stellen. Hiertoe is besloten reisbeperkingen in te stellen naar risicogebieden. Wat betreft de Benelux ondervinden ze op dit moment alleen gevolgen van en naar die gebieden in het buitenland die aangeduid zijn als risicogebied. De lokale overheid heeft daar in sommige gevallen strikte controles geïmplementeerd, om de verspreiding van het virus te voorkomen. In zulke gevallen zijn de ophaal-, bezorg- en opslagdiensten van vervoerders opgeschort. Tot dusver is dat in Nederland en België niet het geval.

We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Wanneer we met z’n allen de strijd met het virus aangaan en de nodige maatregelen en richtlijnen in acht nemen slaan we ons erdoorheen. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Zorg goed voor uzelf en anderen,

Vriendelijke groet,

Team Dynamic Ergonomics