IntelliDesk, klaar voor de toekomst

IntelliDesk bestaat in op dit moment uit 3 losstaande modules die, zoals gezegd, schaalbaar en te combineren zijn. De zit-sta tafel met ingebouwde intelligentie vormt de basis van het geheel, hoewel sommige modules ook op zich te gebruiken zijn. We kennen de modules:

-Smart Office; geeft de gebruiker gemak en inzicht in het ergonomisch-, efficiënt- en duurzaam verantwoord gebruik van zijn/haar (tijdelijke)werkplek. Voor de organisatie betekent dit efficiënter en duurzamer gebruik van de faciliteit, werknemers tevredenheid en een verhoging van de productiviteit. 
 
  
  
 
-Easy Booking; maakt collega’s en/of beschikbare werkplekken direct eenvoudig vindbaar via de zoekfunctie of via de plattegrond (2D/3D) van de app, De gewenste werkplek is via de app direct te reserveren. Uiteraard kan op deze manier ook een vergaderruimte, concentratieplek of een andere gedefinieerde ruimte in of om het gebouw gereserveerd worden. 
 
 
-Sensors; meten beweging en aanwezigheid overal en altijd. Dit gebeurt automatisch en discreet. Zo ervaart de gebruiker maximaal comfort en kan hij/haar zich beter concentreren op het werk. De organisatie is in staat al de ruimtes te monitoren en beslissingen te nemen gebaseerd op feiten (en niet op aannames).