IntelliDesk en Facility Management

Kantoorruimte is niet goedkoop. Een van de sterkste punten van de activiteit gerelateerde werkomgeving is om het gebruik van de ruimte te stroomlijnen en te voorkomen dat werkstations niet gebruikt worden. IntelliDesk ondersteunt u bij het optimaliseren van het gebruik van de ruimte zonder de beschikbaarheid in gevaar te brengen. Gebruiksstatistieken kunnen vervolgens worden gebruikt om het kantoor aan te passen wanneer behoeften veranderen. De verzamelde gegevens over het energieverbruik en het onderhoud groeien daarmee uit tot een vitaal onderdeel van facilitymanagement planning.
 
 
IntelliDesk is, zonder verbinding met een extern apparaat, in staat om te communiceren met de Cloud service, Zo is het mogelijk om op afstand de controle van de desk over te nemen als deze niet in gebruik is. Handig om bijvoorbeeld de stroomvoorziening van de aangesloten apparaten van alle bureaus op hetzelfde moment in 1 keer uit te kunnen schakelen of alle bureaus op een bepaalde hoogte te zetten om het de schoonmakers gemakkelijker te maken hun werk te doen.

Als het bureau is uitgerust met een collision detection sensor, kan dit de daadwerkelijke aanwezigheid van een gebruiker detecteren. Zo kan het systeem de werkplek automatisch weer vrijgeven als een werknemer deze heeft reserveert, maar niet komt opdagen.