IntelliDesk Facts & Booking: Plaatsen sensoren

€ 0,00
Op voorraad
SKU
SENSOREN

✓   Algehele ontzorging: de juiste sensoren worden op de juiste locatie geplaatst

Categorieën: Diensten , Alle Producten

Het gebruik van sensoren staat centraal bij IntelliDesk. Daarom is een van onze diensten het correct plaatsen (en weghalen) van deze sensoren. IntelliDesk werkt aan de hand van twee soorten sensoren: bewegingssensoren en aanwezigheidssensoren.

  • Bewegingssensoren worden in een ruimte geplaatst en meten of er beweging is in de ruimte. Indien een ruimte gereserveerd is, en er daagt niemand op, zorgen deze sensoren ervoor dat de ruimte weer wordt vrijgegeven (show/no show, bestemd voor IntelliDesk Booking).
  • Aanwezigheidssensoren worden onder bureaus geplaatst. Deze sensoren meten (lichaams)warmte en kunnen daardoor constateren of er iemand aan de werkplek zit en daarmee of de werkplek wel of niet bezet is.

De sensoren worden voor ieder van de twee IntelliDesk modules met een ander doel ingezet:

  • IntelliDesk Facts
Voor dit doel dient deze dienst gecombineerd te worden met de dienst ‘Bezettingsgraadrapportage opstellen’. Meten hoeveel en wanneer werkplekken en ruimten gebruikt worden om zo inzicht te verschaffen in de bezettingsgraad.

Klik hier
 voor meer informatie over deze dienst.


  • IntelliDesk Booking

Aan de hand van de sensoren kan worden aangetoond of een werkplek wel of niet bezet is (middels aanwezigheidssensoren).

Tevens kan worden aangetoond of een gereserveerde ruimte daadwerkelijk gebruikt wordt (show/no show). Gereserveerde ruimten die na een bepaalde periode niet gebruikt worden, kunnen op die manier weer worden vrijgegeven. Dit wordt gedaan middels bewegingssensoren.

Voor dit doel dient deze dienst gecombineerd te worden met de dienst ‘Floorplan opstellen’.

Klik hier voor meer informatie over deze dienst.

De kosten voor het plaatsen van de sensoren is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal benodigde sensoren, het aantal ruimten en het aantal locaties. Wij kunnen u zodoende ten aller tijde een offerte op maat maken.

Houd er rekening mee dat deze sensoren werken aan de hand van het interne WiFi netwerk. Indien het bereik van het WiFi netwerk niet sterk genoeg is, zal het nodig zijn om te werken met WiFi access points om het WiFi signaal te versterken.

Meer informatie
Land van productie Zweden