IntelliDesk Facts: Bezettingsgraadrapportage

€ 0,00
Op voorraad
SKU
RAPPORTAGE
Categorieën: Diensten , Alle Producten

Het in kaart brengen van de bezettingsgraad brengt vele voordelen met zich mee. U krijgt inzicht in welke ruimtes en werkplekken meer of minder worden gebruikt, wanneer er sprake is van piekmomenten en of er een overschot of tekort is aan werkplekken en ruimten. Aan de hand van deze informatie kunt u weloverwogen keuzes maken ten aanzien van de facilitaire dienstverlening. Wordt er bijvoorbeeld genoeg m² ruimte gehuurd, of is er juist een overschot? Is er voldoende meubilair beschikbaar? Sluiten vraag en aanbod voor specifieke soorten werkplekken goed op elkaar aan?

Om betrouwbare informatie te krijgen over de bezettingsgraad is het nodig om de bezettingsgraad te meten. Dat doen we aan de hand van IntelliDesk aanwezigheids- en bewegingssensoren. Door het plaatsen van de sensoren en deze sensoren metingen te laten verrichten voor een bepaalde periode ontstaat er inzicht in de bezettingsgraad. Na een vooraf vastgestelde meetperiode zullen we de sensoren uitlezen. Hieruit stellen we een rapportage voor u op, met de eindresultaten van de bezettingsgraadmeting.

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van deze sensoren.

De prijs voor het opstellen van deze rapportage is afhankelijk van verscheidene factoren, zoals het aantal werkplekken en ruimtes waarop de meting betrekking heeft gehad en daarmee hoe uitgebreid de rapportage is. Wij stellen graag een offerte op maat voor u op. 

Meer informatie
Land van productie Zweden