IntelliDesk Booking: Floorplan opstellen

€ 0,00
Op voorraad
SKU
FLOORPLAN
Categorieën: Diensten , Alle Producten

Het IntelliDesk platform Booking werkt aan de hand van een innovatief boekingssysteem. Medewerkers kunnen op een online plattegrond werkplekken en ruimtes reserveren, collega’s zoeken en faciliteiten vinden, zoals printers, koffiezetautomaten en zelfs parkeerplaatsen.

Om deze online plattegrond, het IntelliDesk Floorplan, te kunnen gebruiken moet het vooraf worden ingetekend. De ruimten en werkplekken moeten in kaart worden gebracht, zodat de plattegrond uiteindelijk precies overeenkomt met de werkelijkheid. Immers: anders weten de medewerkers nog niet waar de geboekte werkplek of ruimte zich bevindt, of waar die collega/ faciliteit te vinden is. Werkplekken kunnen online worden gereserveerd en men kan zien op welke tijden de werkplek reeds geboekt is aan de hand van kleuren

  • Rood = bezet
  • Groen = vrij
  • Oranje = geboekt, maar gebruiker afwezig

Om het Floorplan correct in te tekenen en het geheel goed te configureren is veel kennis en kunde nodig. Wij hebben deze kennis en kunde in huis en kunnen deze dienst voor u uitvoeren. De prijs hiervoor is afhankelijk van verscheidene factoren, zoals het aantal m² oppervlak kantoor in kaart moet worden gebracht, aantal werkplekken, aantal locaties, etc. Wij maken zodoende graag een offerte op maat voor u op. 

Meer informatie
Land van productie Zweden