Image
Een extra steuntje
Onderarmsteun
hidden content

De armen wegen ongeveer 10% van het lichaamsgewicht. Indien de armen niet of onvoldoende ondersteund worden, kan dat nadelige gevolgen hebben voor de zithouding. U gaat al sneller rond en onderuitgezakt zitten, wat leidt tot een grotere kans op het ontstaan van rugklachten en KANS-klachten (Klachten aan de Armen, Nek en Schouders – voorheen RSI). Het ondersteunen van de onderarmen zorgt er onbewust voor dat u makkelijker rechtop blijft zitten. Meestal zijn de armleggers van de bureaustoel hiertoe voldoende. Indien dit niet het geval is, of indien u méér steun wenst kan een onderarmsteun uitkomst bieden.

Bekijk Onderarmsteunen

ErgoProof Onderarmsteunen
ErgoProof
hidden content

ErgoProof Onderarmsteunen bevestigd u vóór u, aan de rand van het bureau. De steunen zijn voorzien van een houten plaat aan de onderzijde (voor stevigheid). Hierop is zacht, comfortabel schuim bevestigd. Het geheel is afgewerkt met een toplaag van lycra. De onderarmsteunen zijn zowel te gebruiken aan een recht bureau alsook aan een afgerond bureau.

Wij hebben twee varianten onderarmsteunen. De ErgoProof Combi en de ErgoProof Combi Duo. Het verschil tussen beiden is de vorm: de Combi bestaat uit één geheel. De Combi Duo bestaat uit twee losse pads die afhankelijk van elkaar in breedte kunnen bewegen.

 

De voordelen van een onderarmsteun
Voordelen
hidden content
  • Stimuleert tot het aannemen van een rechtop zittende houding
  • Verkleint het risico op het ontstaan van KANS-klachten
  • Zowel te gebruiken aan een recht bureau alsook een afgerond bureau (Combi Duo)
Image