Image
Ergonomisch tablet- en smartphonegebruik
Ergonomische Leestafel
hidden content

Smartphonegebruik, tabletgebruik, het lezen van een boek: bij deze activiteiten nemen we vaak een houding aan die niet erg ergonomisch verantwoord is. Er wordt tegenwoordig al gesproken over de term ‘tabletnek’: we kijken ver naar beneden om op onze mobiele devices te kijken en een dergelijke houding gaat gepaard met een verhoogde kans op het ontstaan van klachten.

Bekijk Ergonomische Leestafels

Mükava: de ergonomische leestafel
Mükava
hidden content

Mükava is een innovatieve, ergonomische leestafel. Door het gebruik van Mükava hoeft u niet langer naar beneden te kijken om uw smartphone, tablet of boek te hanteren. U legt de tablet, smartphone of boek op Mükava en stelt de stand van Mükava in. Vervolgens kunt u handsfree werken in een ontspannen, neutrale houding. U kunt Mükava instellen met slechts één knop!

Image
Image
Het gebruik van Mükava
hidden content

Mükavaproducten hebben een aantal scharnierpunten en een kantelbare, draaibaar blad bovenop. Op die manier kan deze ergonomische leestafel in ontelbaar veel standen worden gezet.  Er zijn twee varianten van Mükava: een staande versie met poot en een tafelmodel. Zo is er altijd een Mükava dat het beste bij u past. Bovendien is het een zeer veelzijdig in te zetten product: op het werk, in het onderwijs, in de gezondheidszorg, thuis: alles is mogelijk! Mükava kan zowel zittend alsook staand worden gebruikt en is makkelijk te reinigen met water en zeep.

Functionaliteiten
hidden content

Smartphone en tablet bevestigen

Aan de onderzijde van het topblad heeft Mükava een opstaande rand, waar uw smartphone of tablet tegen kan rusten. Met Mükaba Pads (bijgeleverd) kunt u uw telefoon of tablet nog beter aan het oppervlak bevestigen.

Magnetisch oppervlak

Het topblad van de Mükava is geheel magnetisch. Hierdoor kunt u magneten aan het topblad bevestigen. Voor iPhones en iPads zijn er Mükava magnetische hoesjes verkrijgbaar. Zo hechten devices nog makkelijker aan het topblad.

Boeken en tijdschriften bevestigen

Aan de onderzijde van het Mükava-oppervlak zijn twee elastieken banden verwerkt, welke u naar voren, over het blad, kunt trekken. Zo kunt u boeken en tijdschriften bevestigen.

USB Oplaadpunten

Mükava is voorzien van maar liefst twee USB-oplaadpunten. Zo kunt u uw mobiele devices opladen tijdens het werken.

Leeslamp

Mükava wordt tevens standaard geleverd met een leeslamp. Dat is wel zo handig wanneer u wilt typen of lezen in het donker. Deze lamp wordt door het product zelf van stroom voorzien.

Bijzettafel

Heeft u Mükava even niet nodig? Wanneer u het product geheel opvouwt, doet hij goed dienst als bijzettafeltje.

Image