Betalen
hidden content

We bieden onze klanten verscheidene betalingsmogelijkheden aan. Het is zowel mogelijk om vooruit te betalen, alsook achteraf. Online betalen in onze webshop is veilig en eenvoudig: betalingen lopen altijd via een beveiligde verbinding van MultiSafePay, zodat uw veiligheid gewaarborgd wordt. Onderstaand meer informatie over de betalingsmethoden waar u uit kunt kiezen:

iDEAL
hidden-content

Via iDEAL betaalt u snel, soepel en eenvoudig in uw eigen vertrouwde bankomgeving. iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgeving van de tien grootste Nederlandse banken, te noemen ABN AMRO, ING, SNS Bank, Rabobank, ASN Bank, Bunq, Knab, Regiobank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Middels iDEAL wordt het geld direct van uw bankrekening overgeschreven, waardoor er geen extra handelingen verricht hoeven te worden.

BANContact
hidden-content

BANContact (voorheen Mister Cash) is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Deze betalingsmogelijkheid hebben wij speciaal geïntegreerd voor onze Belgische klanten. Met BANContact kunnen Belgische klanten betalen in hun eigen vertrouwde bankomgeving. De Belgische banken die bij BANContact zijn aangesloten: Fortis, ING, KBC, AXA Bank, Dexia, FINTRO, CBC en VDK Spaarbank.

Creditcard
hidden-content

Via creditcard betalen is wereldwijd de meest gebruikte betalingsmethode online. Wij bieden u ook de mogelijkheid om te betalen met uw VISA, Maestro of MasterCard. Met deze betaalmethode kunt u op krediet betalen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verstrekken van creditcardgegevens: alle transacties verlopen via een beveiligde verbinding. Dat houdt in dat alle gegevens versleuteld worden waardoor veiligheid wordt gegarandeerd.

Bankoverschrijving
hidden-content

Het is uiteraard ook altijd mogelijk om uw bestelling achteraf door middel van een factuur te betalen. U kunt dit doen in uw eigen online bankomgeving naar het rekeningnummer op onze factuur. Deze factuur wordt uiteraard pas toegestuurd op het moment dat u de producten heeft ontvangen. Wij voeren wel altijd een check uit voor ieder bedrijf dat bij ons op rekening wil kopen: de eerste bestelling die door een bedrijf bij ons wordt geplaatst dient vooraf betaald te worden.