Bewegend stilstaan
hidden content

Een balansbord zorgt ervoor dat u langere tijd staand kunt werken, zonder dat u last krijgt van uw voeten en benen. Op die manier verkort u de tijd die u zittend doorbrengt. Gezien langdurig zitten ongezond is, is het aan te raden om de sta-duur te verlengen met een balansbord. Een balansbord is bovendien uitermate goed te combineren met een zit-sta bureau.

Door gebruik te maken van een balansbord bent u continu lichtelijk in beweging. Uw gewicht wordt steeds over de beide benen verdeeld: u staat dynamisch en houdt uzelf in balans. Door deze continue kleine bewegingen wordt de pompfunctie van de beenspieren vergroot en wordt de doorbloeding van en naar de benen verbeterd. Dat voorkomt vermoeidheidsklachten aan de benen en voeten.

Bekijk Balansborden

Image
 
Intuitief gebruik voor een efficiente, gezonde en creatieve werkdag
Backapp 360 Balansbord
hidden content

 Het Backapp 360 Balansbord geeft u de vrijheid om de mate van dynamiek traploos te verstellen. Het Backapp balansbord is aan de onderzijde voorzien van een rubberen ring en een uitstekende knop in het middel. Deze knop kunt u uitdraaien, waardoor het balansbord niet langer rus op de rubberen ring, maar ik de knop. Des te verder u de knop uitdraait, des te dynamischer het staan op het balansbord wordt en des te meer u on beweging bent. De balansmotor blijft altijd aan!

Image