BackApp garantievoorwaarden

Let op!
 
Om gebruik te kunnen maken van BackApp tijdens uw (computer)werkzaamheden, heeft u een zit-sta tafel nodig.
 
Op een BackApp zit u hoger dan op een normale bureaustoel. Dit wordt deels veroorzaakt doordat u uw voeten op de ring plaatst, maar voornamelijk omdat uw rug recht is en de hoek met uw heupen meer dan 90° is. Bij een te lage tafel buigt u uw nek en dit heeft een negatief effect op uw zithouding. Bij gebruik van een BackApp is een zit/sta tafel dus noodzakelijk.
 
Zit-Sta tafels worden steeds betaalbaarder. U heeft al een Ergomaster zit/sta tafelframe voor € 499,- exclusief BTW, dat is nauwelijks duurder dan een gewone bureautafel! Meer informatie over Ergomaster zit sta tafels vindt u hier.
 
Sterkere rug garantie
 
Wij garanderen u een sterkere rug wanneer u gebruik maakt van BackApp. Als u, na BackApp 30 dagen gebruikt te hebben, geen verbetering voelt, dan kunt u de stoel retourneren en krijgt u het aankoopbedrag retour. Uiteraard moet de BackApp stoel dan wel onbeschadigd en in de originele verpakking door ons ontvangen worden. Alleen de retourkosten zijn voor uw rekening.
Het enige dat u hoeft doen is het Sterkere rug garantieformulier in te vullen.
 
Productgarantie
 
BackApp AS garandeert  de goede werking van de BackApp stoel voor 5 jaar.  De garantie wordt uitsluitend verleend op constructie fouten. Gebroken onderdelen die onder garantie vallen worden vervangen. Garantie kan uitsluitend schriftelijk worden geclaimd. Op de garantieclaim moet duidelijk de klacht, het factuurnummer, het serienummer en de productiedatum vermeld worden.