Actief staand werken aan je bureau met een balansbord


 

BackApp 360

BackApp 360 is een balansbord dat is ontworpen om actief achter je bureau te staan. Actief staan verbetert je gezondheid en voorkomt veel fysieke klachten.
Minimale beweging zorgt ervoor dat BackApp 360 in beweging komt, de romp ondersteunende spieren komen direct in actie om je lichaam in balans te houden.
Simpel maar effectief.
 
BackApp 360:
  
-Verbeterd de bloedcirculatie,
-Verbeterd de concentratie, 
-Traint de romp ondersteunende spieren,
-Bevorderd een natuurlijke houding,
-Voorkomt fysieke klachten,
-Verbruikt meer calorieën,
-Reduceert statische spierspanning,
-Beter voor je gewrichten.
 
 
BackApp 360 BeNeLux gedistribueerd door:
 
Dynamic Ergonomics 

 


Staande op Back App 360 balanceer je comfortabel in alle richtingen. Dit verschaft subtiele training van de spieren en gewrichten vooral in de enkel, been, knie en heup helemaal tot in de onderrug. Back App 360 stimuleert de circulatie in de benen, vooral in de kuiten. Back App 360 voorkomt blessures in de enkels, knieën en heupen.
 
Balancerend op Back App 360 beweeg je in alle richtingen. Door aan de rode knop aan de onderzijde te draaien, kan je de intensiteit van de bewegingen aanpassen. De zachte ringvormige demping zorgt ervoor dat de bewegingen soepel verlopen en door alle gebruikers als comfortabel worden ervaren.
 
Back App 360 is een natuurlijk onderdeel van de moderne kantooromgeving.
De variatie van het zitten op de balanskruk Back App 2.0 en staande op Back App 360 biedt de beste voorwaarden voor de bevordering van een goede gezondheid, zelfs in een hectische werkomgeving.