Image
Wij introduceren u de nieuwste variant Backapp balansstoel: de Backapp Hipp.
Nieuw: Backapp Hipp
hidden content

De Backapp Hipp heeft dezelfde functionaliteiten en gezondheidsvoordelen die u al kent van de bestaande Backapp Balansstoel, maar dan in een nieuw jasje gegoten. Ook op Backapp Hipp blijft u continu lichtelijk in beweging en zit u als vanzelf rechtop. De balansmotor blijft aan!

 
De veranderingen zitten hem in de vormgeving en het materiaalgebruik.
Wat is nieuw?
hidden content

Een nieuwe zitting

De zitting van de Backapp Hipp is niet gestoffeerd, maar is gemaakt van kunststof. Het materiaal is uniek, omdat het zeer stevig en robuust is en tegelijkertijd zacht en flexibel aanvoelt. De zitting is aangepast op de menselijke anatomie, waardoor comfort gegarandeerd is. De randen aan de achterzijde en voorzijde van de zitting geven mee, waardoor de zitting nooit zal knellen. Bovendien is de zitting ventilerend.

Een nieuw onderstel

De Magic Ball aan de onderzijde van de stoel is gebleven, ook de rubberen rand aan de onderzijde is er nog steeds. Het frame van de Backapp Hipp is wel helemaal aangepast: deze is niet gemaakt van aluminium, maar van gegoten kunststof. Groot voordeel: de Backapp Hipp is zeer licht: slechts 4,7 kg!

Image
Bijna overal inzetbaar
hidden content

Backapp Hipps is uitermate breed inzetbaar. Dat komt doordat er geen textiel en aluminium is gebruikt in de vormgeving, maar kunststof. Kunststof is makkelijk te reinigen, robuust en licht. Daardoor zijn Backapp Hipps prima in te zetten in bijvoorbeeld de zorg, in het onderwijs, productieomgeving, openbare ruimten, etc.