Architecten
hidden-content
Een ander kantoorconcept vraagt een andere architectonische visie
Een andere visie
hidden content

Met de intrede van ‘Het Nieuwe Werken’ van Veldhoen en diens boek ‘Kantoren bestaan niet meer’ is een heel nieuwe manier van werken op kantoor ontstaan. Er is een verandering opgetreden van het traditioneel cellenkantoor naar flexplekken: een heel ander kantoorconcept. Het flexkantoor van vandaag moet veelzijdig zijn, met ruimte voor flexibele werkplekken, stiltezones, concentratiecellen, ontmoetingsplekken en vergaderruimten. Veelal in het teken van activiteit gerelateerd werken en de agile methode. Het liefst ook nog met aandacht voor de circulaire economie en biobased bouwen. Ook ontwikkelingen zoals digitalisering en virtualisering spelen een steeds grotere rol.

Een andere manier van werken vraagt ook een andere architectonische visie en andere eisen ten aanzien van het interieur. Er worden functionele eisen gesteld in projecten die verder gaan dan alleen het design. Vorm en functie moeten hand in hand gaan om het flexibiliseren niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk en gezond te maken.

Image
Esthetiek en ergonomie
hidden content

Wij zijn ervan overtuigd dat een ruimte zowel esthetisch aantrekkelijk alsook ergonomisch verantwoord kan en moet zijn. Een mooie werkomgeving waarin eindgebruikers uiteindelijk niet prettig kunnen werken, of werken met (fysieke) klachten kan een nare kanttekening zijn bij een mooi project.

Een goed plan is het halve werk: het is belangrijk om aan het begin de behoeften van de klant in kaart te brengen. Wij helpen u hier graag bij, door met u mee te denken en samen al aan de voorkant van het project te helpen bij de behoefte inventarisatie. Zo maakt u straks het verschil. Wij kunnen bijvoorbeeld in de huidige situatie het gebruik meten van werkplekken en ruimten met IntelliDesk Facts, zodat u een concept voorstel kunt maken die gebaseerd is op feiten in plaats van aannames.

Wanneer u niet alleen kijkt naar het uiteindelijke visuele plaatje, maar ook functioneel meedenkt ontstaat er vanzelf bonding met en commitment vanuit de klant. U wilt uiteindelijk het project realiseren en weer een mooie referentie aan uw portfolio toevoegen. Dit werkt als een magneet op toekomstige projecten/klanten.

Image
Innovatie - functie en design hand in hand
Innovatie
hidden content

Naast raad en daad bieden wij ook innovatieve ergonomische producten waarin functie en design samengaan. Producten die geheel naar wens zijn te configureren qua vorm en kleur. Zo kan er aan een goed advies ook een product gerelateerde oplossing worden gekoppeld die zowel esthetisch smaakvol is en tevens functioneel zijn doel dient. Denk bijvoorbeeld aan intelligente zit-sta bureaus die met één druk op de knop van positie wisselen naar de individuele instelling van de gebruiker, die tevens het zit-sta gedrag in kaart brengen én de organisatie voorzien van een uniek boekingssysteem voor werkplekken en ruimten (IntelliDesk). Of bijzondere zadelkrukken die voorzien in bewegen óp de werkplek en vanzelf een ergonomisch verantwoorde zithouding tot stand brengen (Backapp).

Image

Neem gerust contact met ons op om te achterhalen hoe wij u kunnen helpen om niet alleen mooie kantoren, maar tevens gezonde kantoren te creëren.