Accessoires
hidden content

Om optimaal gebruik te kunnen maken van ErgoProof en IntelliDesk zit sta bureaus is het nodig enkele accessoires toe te voegen. Onderstaand vindt u een overzicht van alle accessoires in ons assortiment. Sommige accessoires zijn enkel te gebruiken in combinatie met een beider merken. Indien dit het geval is, staat dat onderstaand duidelijk aangegeven.

Opbouwunit
hidden content

Een extra stroompunt op uw bureaublad is altijd handig. Zo kunt u op uw werkplek apparaten opladen of kleine elektrische apparaten (die u niet altijd nodig heeft) van stroom voorzien. Deze mogelijkheid creëert u met een ErgoProof Opbouwunit. Wij hebben twee soorten opbouwunits met ieder zijn eigen aansluitingsmogelijkheden.

Image
Kabelgoot
hidden content

In het kader van veiligheid is het belangrijk dat kabels niet op spanning komen te staan. Zodoende adviseren wij om een zit-sta bureau te combineren met een kabelgoot. Een kabelgoot hangt onder uw bureau. U kunt alle elektronische apparaten op het bureau insteken in een stekkerdoos en deze vervolgens in de kabelgoot plaatsen. Doordat de kabelgoot meebeweegt met het bureau, kunnen de kabels niet op spanning komen te staan.

Let op: er zijn separate kabelgoten voor ErgoProof tafelframes en voor IntelliDesk tafelframes.

Intellidesk kabelgoot
Materiaallade
hidden content

Een opgeruimd bureau werkt prettiger. Echter is het handig om kantoorartikelen bij de hand te hebben wanneer u aan het werk bent. Met de ErgoProof Materiaallade kunt u uw kantoorartikelen opbergen en heeft u ze altijd snel bij de hand. Pennen, notitieblokjes, paperclips: u kunt er alles in kwijt. De materiaallade kan bovendien 360° draaien.

ErgoProof Afsluitbare Materiaallade

De ErgoProof Afsluitbare Materiaallade geeft u de mogelijkheid om uw spullen aan het eind van de dag netjes op te bergen en af te sluiten. Zo kunt u voorkomen dat personen ongewenst uw lade openen. Deze afsluitbare materiallade is standaard voorzien van twee kunststof pennenbakjes, waardoor u uw kantoorartikelen kunt ordenen. De materiaallade is uittrekbaar op een metalen rails.

Image
CPU-houder
hidden content

Indien u een vaste computer wilt gebruiken in combinatie met een zit-sta bureau is een CPU-houder noodzakelijk. Een CPU-houder zorgt ervoor dat de computer aan het frame wordt opgehangen. Op deze manier beweegt de computer met de tafelhoogte mee en wordt u niet verrast met te weinig kabellengte (met alle gevolgen van dien).

Image
IntelliDesk Connect
hidden content

IntelliDesk Connect zorgt ervoor dat u uw zit-sta frame kunt koppelen aan uw computer of laptop. Door gebruik te maken van een IntelliDesk Connect ontgrendelt u in feite de functionaliteiten van het IntelliDesk systeem (indien u tevens de IntelliDesk applicatie installeert). De computer en uw zit-sta frame kunnen hierdoor met elkaar ‘communiceren’, waardoor u bijvoorbeeld via uw bureaublad de hoogte van het bureau kunt instellen en kunt bijhouden hoe lang u zit en staat gedurende de dag.

Image
Verlengsnoeren
hidden content

ErgoProof Aansluitsnoeren vormen de schakel tussen het stopcontact in de muur en de 4-voudige stekkerdoos in de kabelgoot. Op die manier gaat er slechts één kabel vanuit het bureau naar de muur. Wij hebben aansluitsnoeren met een lengte van 3 meter en 5 meter. Tevens hebben we verlengsnoeren, waarmee u verschillende stekkerdozen (onder verschillende bureaus) aan elkaar kunt koppelen en de kabels zo kunt doorlussen.

Image
Stekkerdoos
hidden content

Een stekkerdoos is bij een zit-sta bureau belangrijk om alle elektrische apparaten op het bureau in te steken en in hoogte mee te laten bewegen. Immers: de stekkerdoos legt u in de kabelgoot. De ErgoProof 4-voudige stekkerdoos is voorzien van Wieland-Schuko aansluiting en is tevens koppelbaar.

Image
ZipZ
hidden content

ErgoProof ZipZ zijn ideaal om kabels netjes weg te werken. Deze kabelmanagementoplossing werkt snel, eenvoudig en flexibel. ErgoProof ZipZ kunnen in een mum van tijd overal, elke kabel omsluiten. Indien er een grotere diameter nodig is om alle kabels te omsluiten, kunt u ZipZ tevens aan elkaar ritsen. ZipZ zijn gemaakt van polyester en kunnen ook worden gewassen. De diameter van één ZipZ is 2,5cm. De lengte van de ZipZ is 240 cm.

Image